submenu

Repair Café - Linkebeek

Repair Café Linkebeek zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om het (samen) repareren van allerlei dingen die je anders zou weggooien. Zo vechten we tegen de nutteloze overconsumptie.

Repair Café is toegankelijk voor iedereen. Het is een ideale plek om sociale contacten te smeden en nieuwe ervaringen op te doen.

Vanaf dit seizoen organiseren we tijdens iedere sessie van Repair Café tussen 14.30 en 16u een GRATIFERIA.  Dit is een gratis markt waarop je dingen kan meenemen of ter beschikking kan stellen. Kom langs met spullen in goede staat die je niet meer gebruikt, of met lege handen, en neem mee wat voor jou nuttig is. Voorwerpen die achterblijven, worden door de eigenaar opnieuw meegenomen.

8 categorieën van herstellingen komen in aanmerking: Electro – fiets – klein timmerwerk en speelgoed – naaiwerk – messen slijpen  – juwelen – informatica – notarieel advies.

Heb je voor het ogenblik niets om te laten repareren? Kom dan gerust een kop koffie  of een frisse pint drinken terwijl je rustig kan keuvelen met buren en kennissen.
 

Praktisch

Repair Café Linkebeek gaat maandelijks door op zondag van 14 tot 18u in GC de Moelie. De data van Repair Café + Gratiferia zijn:

  • 26/04/2020
  • 31/05/2020
  • 28/06/2020

Ben je een klusser en help je graag mee? Contacteer het Repair Café-team via mail (repaircafelinkebeek@gmail.com).


Logo's Repair Café

datum

  • afgelast

praktische info

genre

Repair Café

adres

GC de Moelie - Polyvalente Zaal
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

prijs

  • gratis