submenu

Novembrius - Beleef het onverwachte

Omdat jullie veiligheid voor ons op de eerste plaats komt en activiteiten met nauw contact - zoals deze stage - in deze periode moeilijk te verantwoorden zijn, wordt de stage afgelast. We zoeken alvast een nieuwe datum en brengen de ouders van de ingeschreven kinderen op de hoogte.

Bedankt voor jullie begrip.

In onze speciaal ingerichte game-room ben je dagelijks een voor- of namiddag te vinden. Hier staan de allernieuwste spelcomputers en VR-brillen opgesteld in combinatie met de meest recentste games.
Ben je eerder iemand die offline wil spelen? Geen probleem. We hebben ook een hele collectie fantastisch leuke bordspelen ter beschikking. Het andere deel van de dag vullen we onder andere in met NERF-FORTNITE-battles en robots programmeren.

Hou je van een uitdaging? Die vind je in een heuse escaperoom waar je codes moet kraken om terug buiten te komen en een heleboel andere activiteiten en workshops waar we nu nog niet te veel over kwijt willen. Zo houden we de spanning er helemaal in!


De stage vindt plaats van maandag 2 november t.e.m. vrijdag 6 november 2020, telkens van 9 uur tot 16 uur. Er is opvang voorzien van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur.

De kinderen brengen hun eigen lunchpakket, een drankje, een 10-uurtje en een 4-uurtje mee.

Prijs: 130 euro (tweede kind zelfde gezin: 125 euro)

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Voor kinderen van het vijfde & het zesde leerjaar.

Inschrijven: om je in te schrijven koop je een ticket via de ticketknop (rechter bovenhoek) én vul je het inschrijvingsformulier hieronder in. 

Een activiteit i.s.m. Just4FUN

datum

  • afgelast

praktische info

vliegicoon

adres

GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

prijs

  • Kind: 130 euro
  • Kind 2: 125 euro