submenu

SKaGeN - WatchApp #2: Emmi & Leo Live

Ook als ze niet samen zijn, trekken Emmi & Leo alle registers van de moderne communicatie open. Zo krijgen we in dit vervolg een hele andere kant van de personages te zien.

WAAR GING HET OOK WEER OVER?

Emmi Vermander en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire – via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk toch ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken.

Nu, bijna twee jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting lijkt nu onvermijdelijk. Eindelijk.

Praktisch

 • De voorstelling WatchApp #2 start op zondag 6 december. Je volgt 18 dagen lang het verhaal
       van Emmi en Leo.
 • Een ticket kopen kan tot 04/12/2020.
 • Je ontvangt alle praktische info na je bestelling.
 • Om deel te kunnen nemen moet je beschikken over een smartphone met Whatsapp.

GDPR: Met het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘WatchApp #2’, sta je toe dat SKaGeN je telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en je voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Het gezelschap respecteert de privacyregels en gaat omzichtig om met je gegevens. Na de voorstelling worden je gegevens verwijderd uit de bestanden van SKaGeN.

CREDITS

Van: Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Concept: Mathijs F Scheepers / Tekst: Daniel Glattauer en Ulrike Zemme in een bewerking van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Productie: SKaGeN & De Studio / Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers / Software-ontwikkeling  & technische bijstand: OWOW - the Omnipresent World of Wizkids / Spreiding: Thassos & Laurent Langlois / Met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien / Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

www.skagen.be

https://www.skagen.be/

datum

 • nieuw
  tickets

praktische info

genre

theater

adres

Vanuit je kot!
. .
. .

prijs

 • combi ticket: 20 euro
 • basisprijs : 12,50 euro