submenu

Online sessie i.s.m. Avansa - Omgaan met hoogsensitiviteit

Heb jij soms het gevoel dat je niet mee kan? Dat je over je grenzen moet gaan om te zijn zoals anderen? Ben je vaak moe of overprikkeld? Heb je er geregeld nood aan om alleen te zijn?

 

Praktisch

In deze reeks onderzoeken we hoe je bij jezelf kan blijven en je de innerlijke balans kan herstellen. We focussen niet alleen op wat er lastig is aan hooggevoelig zijn. We laten ons licht ook schijnen op de bijzondere gaven die het met zich meebrengt. Hoog tijd om jezelf naar waarde te schatten.

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Deze webinar is geen passieve lezing, de lesgever vraagt met nadruk aan de deelnemers om hun webcam aan te zetten zodat er interactief gewerkt kan worden met korte oefeningen en vragen.

Prijs

 • Standaardprijs

  28 euro

 • Sociale prijs

  7 euro

  Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

 

Begeleiding

Ann Van Hecke

Ann Van Hecke (°1970) werkt als psychotherapeute in een zelfstandige praktijk. Ze is van oorsprong wetenschappelijk geschoold. Als therapeute werd ze opgeleid aan de Educatieve Academie, Instituut voor Interactionele Vormgeving in Berchem. Ze verzorgt vormingen op maat met als thema’s: mediteren, hooggevoeligheid, relatievaardigheden en omgaan met je innerlijke criticus.

Meer over Ann Van Hecke

 

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in

 

CONTACT:

Avansa Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@avansa-hallevilvoorde.be
ma-vr 8.30-12.30 uur & 13.30-16.30 uur

datum

 • laatste tickets
 • nieuw
 • nieuw
 • nieuw

praktische info

adres

Vanuit je kot!
. .
. .
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.