submenu

Online sessie i.s.m. Avansa - Smart Café Online: Bestanden in de Cloud

In het Smart Café Online gaan we aan de slag met digitale technologie en media. Je komt meer te weten over de mogelijkheden van je tablet of smartphone. Tijdens elke online sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen. Tijdens dit Smart Café Online ontdek je hoe je bestanden online kan bewaren, bewerken en delen op al je toestellen.

 

Praktisch

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Zorg dat je je eigen tablet en/smartphone en bij de hand hebt. Voor deze workshop heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.

Prijs

  • Standaardprijs

    5 euro

  • Sociale prijs

    1,75 euro

    Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

 

Begeleiding

Davy Glerum

Davy is al meer dan 15 jaar actief in de informaticasector, waarvan de laatste 5 jaar als freelancer. Wat begon als een passionele hobby is uitgegroeid tot een professionele bezigheid. Naast technologie heeft hij een passie voor muziek. Hij speelt gitaar en vertoeft in de zomermaanden veel langs rivieren als fervent vliegvisser.

Meer over Davy Glerum

 

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in

 

CONTACT:

Avansa Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@avansa-hallevilvoorde.be
ma-vr 8.30-12.30 uur & 13.30-16.30 uur

datum

  • nieuw

praktische info

adres

Vanuit je kot!
. .
. .
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.