submenu

Online sessie i.s.m. Avansa - Beeldverhaal vanuit emotie

Wat is een beeldverhaal en wat is er allemaal mogelijk? Tijdens deze online workshop maak je kennis met een aantal voorbeelden en nadien ga je zelf aan de slag. Jessica laat je vertrekken vanuit een emotie. Aan de hand van enkele eenvoudige oefeningen komt de inspiratie vanzelf los. Je hoeft absoluut geen ervaren tekenaar of verteller te zijn. Iedereen die goesting én interesse heeft om creatief aan de slag te gaan kan deelnemen.

 

Praktisch

Dit is een online activiteit via het platform ZOOM. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Je kan deelnemen aan de workshop met een minimum aan tekenmateriaal: enkele vellen A3 tekenpapier, tekenpotloden en een gom, balpennen of stiften volstaan. Je kan ook oude tijdschriften, kranten of ander materiaal gebruiken voor je werk. Ga op ontdekkingstocht in eigen huis en raap alles bij elkaar waar je beeldend mee aan de slag kan!

 

Prijs

  • Standaardprijs

    7 euro

  • Sociale prijs

    1,75 euro

    Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

 

Begeleiding

Jessica Raes

Jessica Raes is een creatieve duizendpoot. Ze heeft diploma's beeldende vormgeving, animatiefilm en lerarenopleiding binnen de beeldende en audiovisuele kunsten. Vandaag is ze actief als illustrator, schrijfster, grafisch ontwerper, animatiefilmmaker en docent. Haar focus ligt op het 'vertellen' en alle disciplines die daar aan bijdragen. Ze wil mensen met beeld en woord kunnen raken, in beweging en verbinding brengen. Creëren is ademen!

Meer over Jessica Raes

 

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in

 

CONTACT:

Avansa Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@avansa-hallevilvoorde.be
ma-vr 8.30-12.30 uur & 13.30-16.30 uur

datum

  • nieuw

praktische info

adres

Vanuit je kot!
. .
. .
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.