submenu

Horecatalent gezocht in groene rand van de hoofdstad - 07/11/2017

Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor haar (eet)café in het plaatselijke gemeenschapscentrum GC de Moelie.

Café zoekt uitbater
Horecatalent gezocht in groene rand van de hoofdstad
Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor haar (eet)café in het plaatselijke gemeenschapscentrum GC de Moelie. Het café is een levendige ontmoetingsplaats in het hart van Linkebeek, een groene gemeente op een boogscheut van Brussel. Het programma van GC de Moelie en de activiteiten van verenigingen leveren een aardige klantenbasis, maar café de Moelie is ook op zichzelf een succesvolle horecazaak. We verwachten dat het café onze bezoekers en verenigingen goed bedient, maar daarnaast is er heel wat ruimte om eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan zeker open voor nieuwe suggesties!

De basisuitrusting van het café is aanwezig, de uitbaterswoning staat ter beschikking … Voor het ondernemerstalent rekenen we op jou! Wil je graag een gezellige horecazaak uitbaten in een sociaal-culturele omgeving, en aan interessante voorwaarden? Heb je goeie ideeën voor een nieuwe start? Aarzel niet, vraag snel de infobundel op en stuur je kandidatuur met cv en motivatiebrief voor 30 november naar Stefaan Gunst, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel, stefaan.gunst@derand.be, 0495/150 490. De infobundel is ook verkrijgbaar aan het onthaal van GC de Moelie.(meer info over GC de Moelie op www.demoelie.be)