submenu

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren - 28/03/2018

BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.

BOER! bestaat uit 6 liedjes, waarvan 5 nieuwe liedjes, en een spelboekje. De liedjes over respect voor de natuur en het leven op de boerderij stimuleren kinderen op een fijne manier om de taal te verwerven. De spelletjes in het boekje bieden een leuke oefenkans Nederlands. Op de website www.boerboer.be vind je nog enkele leuke extra oefenkansen. De vrolijke liedjes en bijhorende spelletjes zijn ook fijn voor wie het Nederlands als moedertaal heeft.

De cd hoort bij de theatervoorstelling BOER! waarbij een op maat gemaakte educatieve bijlage hoort. Je vindt meer informatie op www.boerboer.be

De cd en het boekje zijn ontwikkeld met steun van vzw ‘de Rand’, de provincie Vlaams-Brabant en de Taalunie. Iedereen kan de cd bestellen: lokale besturen, integratiediensten, scholen, bibliotheken, boekhandels, anderstalige ouders…  Een cd kost 5 euro (+ verzendkosten).

Info – bestellen

Cindy Van Dijck
02 568 01 78
cindy.vandijck@derand.be

Hier vind je meer info over liedjes voor volwassenen en kinderen die Nederlands leren.