Gemeenschapscentra Vacature

Gezocht: caféuitbater met huisbewaardersfunctie

12/11/23

Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor haar eetcafé in het plaatselijke gemeenschapscentrum de Moelie.

het café van GC de moelie
© Pol Viaene

Het eetcafé is een levendige ontmoetingsplaats in het hart van Linkebeek, een groene gemeente op een boogscheut van Brussel. We verwachten een klantvriendelijke houding ten opzichte van bezoekers en verenigingen. Er is ook ruimte om eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan open voor suggesties.

De café-uitrusting met ingerichte keuken is aanwezig en een ruime uitbaterswoning staat ter beschikking.

Geïnteresseerd?

Vraag snel de infobundel op en stuur je kandidatuur met cv en motivatiebrief uiterlijk op 15 december naar Stefaan Gunst, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel, stefaan.gunst@derand.be, 0495 15 04 90. De infobundel is ook verkrijgbaar aan het onthaal van GC de Moelie.

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Geef je mening en win een duoticket!

  28/11/23

  Met ons nieuw ticketingsysteem streven we naar een betere bezoekerservaring.
  Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

 • Gemeenschapskrant
  Gitaar en drum

  Rockfestival in GC de Moelie

  06/11/23

  Zaterdag 18 november wordt een bijzondere avond in GC de Moelie. Niet één maar drie bands beklimmen er het podium tijdens een heus rockfestival in samenwerking met Live@: The Amazing Silver Swallows, Extrasystoll’s en Eden & The Shakers. Alle drie tellen ze één of meer Linkebekenaren in hun rangen.

 • Gemeenschapskrant
  Groepsfoto Chiro Sjoen

  Chiro Sjoen blaast 70 kaarsjes uit tijdens feestweekend

  06/11/23

  ‘Schrijf het maar op, in heel Linkebeek en omstreken zullen ze binnenkort de Chirovibe voelen’, zegt een trotse hoofdleidster Evy Mottard (21), die al 17 jaar lid is van Chiro Sjoen. ‘Dat heeft alles te maken met ons groot feest voor 70 jaar Chiro Sjoen, een feestweekend waarin we iedereen in Linkebeek en omgeving, die ergens gelinkt kan worden met onze vereniging, willen samenbrengen.’