Uit het centrum

Hoe tickets bestellen?

20/04/23

Ons nieuw ticketingsysteem is online. Hoera!
 

Bestelde je al eerder tickets bij ons? 
Dan zal je éénmalig een wachtwoord moeten instellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld.

Nieuw bij dit ticketingsysteem is dat je door je login, altijd kan zien welke tickets je hebt gekocht, ze daar opnieuw kan downloaden en je kan ze zelfs doorsturen naar je vrienden.

Ben je een nieuwe klant, dan zal je een login moeten aanmaken. Zo kan je altijd je tickets terugvinden.
 

Lukt er iets niet of heb je vragen? Onze medewerkers administratie en communicatie helpen je graag. Neem gerust contact met ons op via info@demoelie.be of 02 380 77 51

We helpen je graag verder.

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant

  Over regiovorming en fusies

  23/05/23

  Op 1 februari keurde het Vlaams Parlement het regiodecreet goed. Het deelt Vlaanderen in 15 regio’s in. De bedoeling is dat tegen 2030 alle intercommunales uit een regio enkel binnen dit gebied actief zijn. Tegelijk werd ook het visje van de fusies nog eens opgeworpen.

 • Gemeenschapskrant
  Max Vandervorst

  Flavoria Theaterfestival

  23/05/23

  Noteer zondag 28 mei met stip in je agenda. Dan vormt Linkebeek het decor voor het Flavoria Theaterfestival. Pat Van Hemelrijck zorgt samen met BEEcause voor een wandeling waarbij je van de ene verbazing in de andere valt.

 • Gemeenschapskrant
  Arnaud Van Hammée

  Arnaud Van Hammée

  23/05/23

  Een creatieve duizendpoot. Dat is Arnaud Van Hammée. Om al deze creatieve energie te gebruiken, heeft hij minstens drie levens nodig. Hij is acteur, videograaf, regisseur en scenograaf. Maar hij bouwde ook de draaimolen ‘le petin manège d’Arnaud’. Niet een motor, maar de ouders doen de molen draaien.