Brussels Volkstejoêter

De Poepa

De tachtigjarige André merkt dat er iets aan het veranderen is. Het is net of hij kleine gaatjes heeft in zijn geheugen. Hij kan het alleen niet meer aan, maar neemt het zijn oudste dochter toch kwalijk dat zij hulp inschakelt. Een genadeloos stuk over een oude man op zoek naar zichzelf in een wereld die langzaamaan uitdooft. 

Datum

Prijzen

  • Basistarief: €18,00
  • Jongeren -21 : €10,00
  • Abonneeprijs: €16,00

Locatie

GC de Moelie - Polyvalente Zaal
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

De tachtigjarige André, weduwnaar en vader van 2 dochters, merkt dat er iets aan het veranderen is. Hij voelt zich bedreigd, achtervolgd en verliest zijn oriëntering. Het is net alsof hij kleine gaatjes in zijn geheugen heeft. Tegenover zijn oudste dochter doet hij alsof er niets aan de hand is. Toch is het duidelijk dat hij het stilaan alleen niet meer aankan. Zij zorgt voor hulp, wat haar door haar trotse vader niet in dank wordt afgenomen. Net nu zij met haar nieuwe partner in Londen wil gaan wonen … Een verrassend stuk, vreemd, komisch ook, maar genadeloos. Een oude man op zoek naar zichzelf in een wereld die langzaamaan uitdooft. 

Auteur Florian Zeller maakte in 2020 van deze toneelklassieker de bejubelde verfilming ‘The Father’. Het Brussels Volkstejoêter brengt de verbrusselde versie van Claude Lammens. 

Nog meer theater

Ontdek ook