submenu

programma - familie

AiAiAi - Theater FroeFroe

verplaatst
Tijger plukt graag paddenstoelen. Op een dag ontmoet hij Varken, die ook dol is op paddenstoelen. Samen gaan ze op stap en Varken nodigt Tijger uit om in zijn modderhuis te komen eten. Het begin van een dol avontuur. Verplaatst naar 7 februari 2021.
vliegicoon
03 mei
10.30 uur

Bravovelo! - Fotofietszoektocht

27 aug tot 30 jun
gratis toegang
Denk je aan fietsen in de buurt, dan denk je niet meteen aan fietsen in Brussel. BRAVOVELO is een fotofietszoektocht die door de zuidelijke faciliteitengemeenten gaat en de zuidelijke gemeenten van Brussel.
27 aug

Kijk! Ik Fiets - GC de Moelie

nieuw
Leer je kind fietsen op twee wielen, met behulp van nuttige tips van ervaren monitoren en actieve begeleiding van de ouders! De doelgroep zijn kinderen die reeds vlot kunnen fietsen met steunwieltjes of reeds goed kunnen fietsen met een loopfiets.
vliegicoon
26 sep
14.00 uur

Wandelzoektocht - Schatten van Linkebeek

uitgesteld
Dat het door de coronacrisis moeilijke tijden zijn voor de horecasector is geen geheim. Doordat het Eestaminee de Moelie genoodzaakt is om de deuren een maand te sluiten moeten wij onze ‘Wandelzoektocht – Schatten van Linkebeek’ ook uitstellen.
19 okt
09.00 uur

Ook de Sint steekt zijn vinger in de lucht - Jan De Smet

afgelast
Op zondag 6 december komt Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) langs in de Moelie met zijn heerlijke liedjesprogramma voor kinderen 'Ook de Sint steekt zijn vinger in de lucht'.  
vliegicoon
06 dec
15.00 uur