Nederlands oefenen

Wil je graag Nederlands oefenen? Je vindt bij ons taalstages voor kinderen, praatcafés, theater dat je gemakkelijk kunt verstaan, boekjes met woorden en beelden en nog veel meer.

© David Legrève

Oefenen in de vrije tijd

Wil je op een plezierige manier je Nederlands oefenen in je vrije tijd? Kook of knutsel je graag? Wil je liever sporten of gewoon praten? Of leer je graag iets nieuws?

© David Legrève

Taallessen Nederlands

Het centrum voor volwassenenonderwijs Crescendo CVO organiseert lessen Nederlands in Linkebeek en Drogenbos.

© David Legrève

Taalstage

Is Nederlands niet de moedertaal van je kinderen? Het is goed om tijdens de vakantie Nederlands te leren en te oefenen. Daarom organiseren De Horizon vzw en vzw ‘de Rand’ speelse en leerrijke stages Nederlands.

Conversatieklas

In de conversatiegroep kan je veel in het Nederlands praten. Je kunt het nieuws van de dag bespreken, een interessante discussie voeren, over je hobby’s vertellen, naar een voorstelling gaan en daarna gezellig babbelen … Bijna alles kan, als je er je Nederlands maar mee oefent.

Materialen

Wil je graag materialen gebruiken om Nederlands te oefenen? Komt langs in het gemeenschapscentrum en ontdek welke materialen we ter beschikking hebben.

Taaliconen

In ons gemeenschapscentrum vind je veel activiteiten in het Nederlands. Leer je Nederlands? Je kan zeker deelnemen. Gebruik de uitleg bij de taaliconen om een activiteit te kiezen.