Scholen

Voor onze schoolprogrammering voor het schooljaar 2023– 2024 kan je net zoals vorig jaar onze voorstellingen boeken via www.schoolpodiumzuid.be.

Schoolpodiumzuid.be is een initiatief van vier gemeenschapscentra: De Pianofabriek, Het Huys, Ten Weyngaert en de Moelie. Deze gemeenschapscentra bieden de scholen van Ukkel, Sint-Gillis, Vorst, Linkebeek en Drogenbos een divers cultureel en educatief programma tijdens de schooluren. Het aanbod bestaat uit een ruime keuze aan theater, dans, muziek- en filmvoorstellingen en workshops.

We hebben gezocht naar een divers, dynamisch en kwaliteitsvol programma waarbij elke school, elke leraar en vooral elke leerling aan zijn of haar trekken komt. Wij hopen dat dit aansluit bij de behoeften, de diverse ontwikkelingsdoelen en eindtermen, en ijveren voor een verdere integratie van kunst- en cultuureducatief aanbod binnen het onderwijs.

© Theater Froefroe

Inschrijven

Alle inschrijvingen voor de activiteiten verlopen via de website van Schoolpodiumzuid. Daarvoor maak je eerst een account aan, waarna je je klas(sen) kan inschrijven voor voorstellingen.