submenu

nieuws

Café zoekt baas

15/03/2019
Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor het volledig vernieuwde café in GC de Lijsterbes.

Dina Vierendeel

12/03/2019
Via beelden een moeilijke waarheid bespreekbaar maken. Dat doen de foto’s van Dina Vierendeel. ‘Ik zie fotografie als een soort creatieve therapie die je helpt om wat je verdrongen hebt te verwerken en met vernieuwde energie weer verder te gaan.’

LinkeLab uit de startblokken

07/03/2019
GC de Moelie wordt voortaan één zondagnamiddag per maand omgetoverd tot een laboratorium op maat van kinderen en jongeren tussen 8 en 14 jaar. Tijdens LinkeLab leren ze op een ludieke manier de wondere wereld van techniek en wetenschap kennen.

Deelnemers Kunstenaarsparcours gezocht!

28/02/2019
Op 8, 9 en 10 juni vindt de twaalfde editie van het Kunstenaarsparcours plaats in Linkebeek, Drogenbos en Ukkel. De bedoeling van het parcours is om kunstenaars uit de drie gemeenten bekend te maken en ontmoetingen tussen de kunstenaars en het publiek aan te moedigen.

Interview: Tinne Moorkens en Leentje Blykers van de Giants

08/02/2019
Amper 20 jaar is ze, maar bij de Giants-dansschool danst Tinne Moorkens al jaren de pannen van het dak. Wat begon als een uitlaatklep om haar energie kwijt te raken, groeide uit tot een passie die haar al op heel wat binnen- en buitenlandse wedstrijdpodia bracht.

Interview: Restaurant Noï al vier jaar in handen van Thierry Jeandrin

08/02/2019
Het populaire Thaise restaurant Noï in het hart van Linkebeek heeft sinds kort officieel een nieuwe eigenaar, maar voor de klanten is er niets veranderd. ‘Het concept, de inrichting, het personeel … Alles is bewust bij het oude gebleven.’

Conversatieklas kookt met vergeten groenten

03/12/2018
De conversatieklas leerde koken met vergeten groenten onder begeleiding van Archeduc.

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren

28/03/2018
BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.