submenu

nieuws

GC de Moelie maakt de brug

02/11/2018
Op 1 en 2 november zal GC de Moelie gesloten zijn. Wij zijn weer paraat op maandag 5 november vanaf 13.30 uur.

Interview: Diner-theater met Filiaal

11/10/2018
Wie Filiaal nog eens aan het werk wil zien, moet zaterdag 10 of zondag 11 november in GC de Moelie zijn. Het legendarische theatergezelschap trekt dat weekend na een lange pauze weer alle registers open voor het goede doel tijdens een diner-theater.

Interview: Dwars door Linkebeek

11/10/2018
Achter elke deur schuilt een verhaal. Dat is het motto van de reeks Dwars door Linkebeek. Deze keer belanden we in de Stationsstraat bij Mieke Vandenbroucke en Geoffrey Holemans, en hun zoontje Tibo.

Taalpuntennetwerk Nederlands in de bibliotheken

01/10/2018
De uitbouw van het Taalpuntennetwerk Nederlands in de bibliotheken van Linkebeek, Sint-Genesius-Rode, Beersel, Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw.

De Muur: Jan Puttevils

11/09/2018
De foto’s van Jan Puttevils hebben iets futuristisch. Ze doen je denken aan een ruimteschip. Een megagroot tuig waarmee de mensheid zichzelf de toekomst binnenloodst. Zeg maar de moderne versie van de ark van Noach. In oktober stelt hij ze tentoon aan De Muur in de Moelie

Conversatieklas Nederlands in de Moelie

05/06/2018
GLTT-CVO organiseert voor het eerst een conversatieklas Nederlands in de Moelie. Wie al goed Nederlands spreekt, maar nog wat oefening kan gebruiken, is er welkom.

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren

28/03/2018
BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.