submenu

nieuws

Michel Andries verbrandt de Winterman

17/04/2018
Op zondag 29 april wordt de Winterman opnieuw verbrand. Net geen twintig jaar geleden ontfermde Michel Andries (55) zich over de organisatie ervan. Samen met een groepje vrijwilligers maakte hij er een van de succesvolste evenementen van het jaar van.

Nederlands leren - informatie vragen en inschrijven

06/04/2018
Het Agentschap Integratie en Inburgering organiseert infodagen over de lessen Nederlands in onze regio.

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren

28/03/2018
BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.

Fotograaf Zeno

27/03/2018
In april stelt Zeno tentoon aan De Muur van de Moelie. ‘Omdat ik leraar ben, koos ik voor een pseudoniem. Daarmee vermijd ik dat ik er op aangesproken word. Ik ga binnen twee jaar met pensioen en dan is dat waarschijnlijk niet meer nodig.’(lacht)

35 jaar dansgroep DOSIDO

10/03/2018
Dansgroep DoSiDo is sinds september actief in de Moelie. De vereniging bouwt haar werking sinds 35 jaar uit in Drogenbos, maar geeft voortaan ook jazz en hiphop in Linkebeek. ‘De mensen van de Moelie hebben zelfs spiegels laten plaatsen voor ons’, glundert bestuurslid Marijke De Boeck.

Slagerij Carl en Kato

07/03/2018
Al meer dan 20 jaar baten Carl Vandenbroucke en Kato Van Laer hun slagerij uit op het Gemeenteplein. ‘Ik ben mijn eigen baas, en voel me hier thuis in Linkebeek’, zegt Carl. Van stoppen is dus absoluut geen sprake

Werken nieuwe parking gestart

30/01/2018
De werken zijn gestart voor de heraanleg van onze parking aan GC de Moelie. Wanneer je tijdens de komende maanden met de auto naar een voorstelling of een activiteit in ons centrum komt, zal je tijdelijk iets moeilijker een parkeerplek vinden op onze parking.