Uit het centrum

Hoe bestel je tickets?

09/06/23

Samen met GC de Boesdaalhoeve, GC de de Muse en CC de Meent hebben we opnieuw een gevarieerd cultureel aanbod samengesteld voor jou. Op zaterdag 10 juni om 9 uur start onze abonnementenverkoop. Vanaf 11 uur kan je losse tickets bestellen. Hoe? Dat ontdek je hier!

ABO

GC de Moelie werkt samen met GC de Boesdaalhoeve, GC de Muse en CC De Meent. Bestel je tickets voor 4 voorstellingen (of meer) uit het hele aanbod? Dan heb je een abonnement en krijg je per ticket 2 euro korting op de basisprijs.

JONGERENTARIEF - 26

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan naar de meeste voorstellingen komen voor slechts 10 euro.

We hebben een nieuw ticketsysteem!
Nieuw bij dit ticketsysteem is dat je door je login, altijd je tickets kan zien, ze opnieuw kan downloaden of printen en kan je de tickets zelfs doorsturen naar andere mensen met wie je naar de voorstelling komt.

Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om je in te loggen.

Bestelde je al eerder tickets bij ons? Stel je wachtwoord opnieuw in. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets bestelde.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan op 'Account maken'. Vul je e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in om een nieuw account te maken. Vervolledig je gegevens en bestel meteen jouw tickets!

Lukt er iets niet of heb je vragen? Contacteer ons via info@demoelie.be of 02 380 77 51.

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  Gainsbourg

  Gainsbourg - Clara Cleymans, Rudolf Hecke & Jo Mahieu

  21/09/23

  Rudolf Hecke, Clara Cleymans en Jo Mahieu zijn te gast in de Moelie met GAINSBOURG. Rudolf Hecke, die intussen al vier boeken schreef over Serge Gainsbourg, vertelt in de muzikale voorstelling over het leven van de legendarische Franse dichter, regisseur, componist en zanger.

 • Gemeenschapskrant
  Mevrouw Dubois madame Passchier

  Één eeuw madame Passchier

  20/09/23

  Laure Malvina Dubois, die zich liever laat aanspreken als madame Passchier, mocht op 26 juni 100 kaarsjes uitblazen in woonzorgcentrum Avondvrede. Sjoenke staat even stil bij haar leven, waar ze met de glimlach op terugkijkt.

 • Gemeenschapskrant

  Randatlas slaat zijn tenten op in Linkebeek

  18/09/23

  Heb je al gehoord van het project Randatlas? Drie jaar lang trekt De Kleine Expeditie vzw rond in de Rand, op zoek naar de verhalen van de mensen die er vandaag wonen, leven en werken. Randatlas strijkt van 7 tot 11 oktober neer in Linkebeek.