Uit het centrum

Hoe bestel je tickets?

09/06/23

Samen met GC de Boesdaalhoeve, GC de de Muse en CC de Meent hebben we opnieuw een gevarieerd cultureel aanbod samengesteld voor jou. Op zaterdag 10 juni om 9 uur start onze abonnementenverkoop. Vanaf 11 uur kan je losse tickets bestellen. Hoe? Dat ontdek je hier!

ABO

GC de Moelie werkt samen met GC de Boesdaalhoeve, GC de Muse en CC De Meent. Bestel je tickets voor 4 voorstellingen (of meer) uit het hele aanbod? Dan heb je een abonnement en krijg je per ticket 2 euro korting op de basisprijs.

JONGERENTARIEF - 26

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan naar de meeste voorstellingen komen voor slechts 10 euro.

We hebben een nieuw ticketsysteem!
Nieuw bij dit ticketsysteem is dat je door je login, altijd je tickets kan zien, ze opnieuw kan downloaden of printen en kan je de tickets zelfs doorsturen naar andere mensen met wie je naar de voorstelling komt.

Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om je in te loggen.

Bestelde je al eerder tickets bij ons? Stel je wachtwoord opnieuw in. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets bestelde.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan op 'Account maken'. Vul je e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in om een nieuw account te maken. Vervolledig je gegevens en bestel meteen jouw tickets!

Lukt er iets niet of heb je vragen? Contacteer ons via info@demoelie.be of 02 380 77 51.

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    Ultima Thule speelt BAM!

    28/04/24

    BAM! Plots is daar die knal. Er gebeurt iets in je leven en je moet helemaal opnieuw beginnen. Wat dat kan teweegbrengen, laat Ultima Thule zien aan kleine en grote mensen vanaf 4 jaar. Verwacht een visuele explosie op het podium, én een feestje in de zaal.

  • Gemeenschapskrant
    Uitbater Pierrot Bosgaerd

    Pierrot Bosgaerd (59) van Eetstaminee @de Moelie

    16/04/24

    Pierrot Bosgaerd (59) heeft de fakkel overgenomen als uitbater van het eetcafé van GC de Moelie. Met zijn jarenlange ervaring hoopt Pierrot van de zaak een ontmoetingsplek te maken waar je voor een schappelijke prijs kan eten en drinken. ‘Tijdens de eerste weken kwamen er al mensen langs die hier nog nooit over de vloer waren geweest.’

  • Gemeenschapskrant
    Fanny Houze van vzw Nany Vanille

    Creatieve workshops voor Franstaligen

    16/04/24

    Franstalige inwoners van faciliteitengemeenten willen Nederlands spreken, maar de drempel is te hoog is. Om over die drempel te raken heeft Fanny Houze van vzw Nany Vanille samen met vzw ‘de Rand’ een reeks creatieve workshops uitgewerkt, vanaf half mei in GC de Moelie.