Uit het centrum

Stopzetting uitbating Friends Bar

30/10/23

Raph en Aurore deelden ons mee dat ze willen stoppen met de uitbating van de Friends Bar.
Dit voornamelijk om hun professioneel leven in een nieuwe richting te sturen.
We kwamen overeen dat de Friends Bar nog tot eind februari open blijft om zo de overgang naar een nieuwe caféuitbating mogelijk te maken.

Tijdens deze periode is er nog een beperkte eetkaart beschikbaar.
Friends Bar maakt er een erezaak van om de uitbating op een correcte wijze stop te zetten en jullie intussen op een fijne en kwalitatieve manier te bedienen.

We bedanken Aurore & Raph voor de fijne samenwerking en wensen hun veel succes toe.

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    Ultima Thule speelt BAM!

    28/04/24

    BAM! Plots is daar die knal. Er gebeurt iets in je leven en je moet helemaal opnieuw beginnen. Wat dat kan teweegbrengen, laat Ultima Thule zien aan kleine en grote mensen vanaf 4 jaar. Verwacht een visuele explosie op het podium, én een feestje in de zaal.

  • Gemeenschapskrant
    Uitbater Pierrot Bosgaerd

    Pierrot Bosgaerd (59) van Eetstaminee @de Moelie

    16/04/24

    Pierrot Bosgaerd (59) heeft de fakkel overgenomen als uitbater van het eetcafé van GC de Moelie. Met zijn jarenlange ervaring hoopt Pierrot van de zaak een ontmoetingsplek te maken waar je voor een schappelijke prijs kan eten en drinken. ‘Tijdens de eerste weken kwamen er al mensen langs die hier nog nooit over de vloer waren geweest.’

  • Gemeenschapskrant
    Fanny Houze van vzw Nany Vanille

    Creatieve workshops voor Franstaligen

    16/04/24

    Franstalige inwoners van faciliteitengemeenten willen Nederlands spreken, maar de drempel is te hoog is. Om over die drempel te raken heeft Fanny Houze van vzw Nany Vanille samen met vzw ‘de Rand’ een reeks creatieve workshops uitgewerkt, vanaf half mei in GC de Moelie.